Museum of Illusions Budapest - Gift voucher

Illúziók Múzeuma

Bajcsy-Zsilinszky út 3, 1065 Budapest

View map
Felnőtt ajándékjegy utalvány // Adult gift voucher
14 éves kortól. A jegyutalvány csak az online, időpontra történő regisztráció után jogosít a Múzeumba történő belépésre. A vásárlást követő 6 hónapig érvényes.
HUF 4,900
0
Diák ajándékjegy utalvány // Student gift voucher
Diákigazolvánnyal együtt érvényes, a vásárlást követő 6 hónapig. A jegyutalvány csak az online, időpontra történő regisztráció után jogosít a Múzeumba történő belépésre.
HUF 3,400
0
Gyermek ajándékjegy utalvány // Child gift voucher
5-14 éves kor között. 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a Múzeumot. A jegyutalvány csak az online, időpontra történő regisztráció után jogosít a Múzeumba történő belépésre. A vásárlást követő 6 hónapig érvényes.
HUF 3,400
0
Nyugdíjas ajándékjegy utalvány // Senior gift voucher
Nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes, a vásárlást követő 6 hónapig. A jegyutalvány csak az online, időpontra történő regisztráció után jogosít a Múzeumba történő belépésre.
HUF 3,400
0
Ajándékjegy utalvány fogyatékkal élők részére // Special needs - gift voucher
MÁK-fogyatékossági támogatásra jogosult igazolvánnyal együtt érvényes, a vásárlást követő 6 hónapig. A kedvezmény egy fő kísérő számára is igénybe vehető. A jegyutalvány csak az online, időpontra történő regisztráció után jogosít a Múzeumba történő belépésre.
HUF 3,400
0
Családi ajándék jegy // Family gift voucher
2 adult + 2 children, ticket valid for 6 months after the purchase // 2 Felnőtt + 2 gyerek, a jegy a vásárlást követő 6 hónapig érvényes
HUF 14,500
0
Locale:
We use (triple chocolate) cookies to improve our service. Check out our cookie policy.